Over P&J Glascreaties

Wij zijn Peter en José. Wij wonen in Aalsmeer (provincie Noord-Holland) en maken allerlei creaties van glas.

José graveert allerlei glaswerk naast haar werk als salarisadministrateur. Het begon in de tienerjaren met wat glazen, maar dit is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid met spiegels, karaffen, schalen, vazen, noem maar op. Bijna alles van glas is te bewerken. Zo kunt u altijd een persoonlijk cadeau van glas geven door er iets speciaals op te laten graveren. 

Door deze creaties, kreeg Peter ideeën om meer met glas te doen. Hij heeft zich verdiept in het glas-in-lood werk. Ook hierin zijn oneindig veel mogelijkheden. Aan de hand van uw en onze ideeën maken we een patroon, kiezen we samen de gewenste kleuren en dan gaan wij verder aan de slag. De prijzen zijn in overleg. Dit ligt aan het formaat en het soort glas. 

Via, via zijn we ook in contact gekomen met een familie uit Hoofddorp. Zij hebben ons enorm veel geleerd in de tiffany kunst. Een kraamcadeau, naambordje, raamhanger, een schilderij, het kan allemaal gemaakt worden. 

Doordat wij onze drie glashobby’s met elkaar kunnen combineren, ontstaat er vaak een unieke creatie. Zo kan een tiffany creatie samengevoegd worden met glas in lood én het kan zelfs gegraveerd worden.

Sinds een aantal maanden zijn we ook gestart met houtbranden. Een tapasplank kan daardoor toch weer een mooi persoonlijk tintje krijgen. 

Kortom, een heleboel ideeën voor een mooi en persoonlijk cadeau, of een sieraad in uw huis!

P&J Glascreaties

Peter en José
Hugo de Vriesstraat 82
1431KC Aalsmeer
graverenopglas@gmail.com

06 402 98 352
© 2022 Mell Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram