Over P&J Glascreaties

Mijn naam is José. Ik woon in Aalsmeer (provincie Noord-Holland). Naast mijn werk graveer ik al jaren op glas. Het begon in mijn tienerjaren met wat glazen, maar dit is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid met spiegels, karaffen, schalen, noem maar op. Bijna alles van glas is te bewerken.

Door mijn creaties, kreeg mijn man Peter ideeën om meer met glas te doen. Hij heeft zich verdiept in het glas-in-lood werk. Ook hierin zijn oneindig veel mogelijkheden. Aan de hand van uw en onze ideeën maken we een patroon, kiezen we samen de gewenste kleuren en dan gaan wij verder aan de slag. De prijzen zijn in overleg.
 
Via, via zijn we ook in contact gekomen met een familie uit Hoofddorp. Zij hebben ons enorm veel geleerd in de tiffany kunst. Een kraamkado, naambordje, raamhanger, het kan allemaal.
Doordat wij onze drie glashobby's met elkaar kunnen combineren, ontstaat er vaak een unieke creatie. Zo kan een tiffany creatie samengevoegd worden met glas in lood en het kan zelfs gegraveerd worden.